EETWINKEL STROOM ARNHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Stroom Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 20:13 Super lekker eten en super snelle bezorging!
14 sep 2022 om 20:30 Super lekker eten en snelle bezorging!
12 sep 2022 om 20:07 Heerlijke frisse wrap met o.a watermeloen, was snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Wat ik trouwens onbeschoft vind is dat je verplicht een drankje moet bestellen bij een gerecht dit zal optioneel moeten zijn!
28 aug 2022 om 20:08 De bieten in de wrap waren hard, ik weet niet of dat de bedoeling was? Maar zacht gekookte bieten zijn een stuk lekkerder. Verder is de wrap smaakvol
8 aug 2022 om 7:15 Nacho's waren goed gevuld
7 aug 2022 om 1:12 Heerlijk eten, verrassend veel groenten en erg smaakvol. Grote portie, meer dan voldoende. Chiapudding had iets steviger gemogen en iets meer smaak mogen hebben. De mangosaus maakte het wel een beetje goed. Bezorger was supervriendelijk.
5 aug 2022 om 19:49 Prima eten en erg vriendelijke mensen. Alleen jammer dat ze niet alles hadden wat online stond. Maar dat kan komen door het mooie weer vandaag.
28 jul 2022 om 9:16 Bezorging was lekker snel, minuutje of 20 en eten is gewoon superhelden. Ik had de zoete aardappel, erg smakelijk en ruime portie.
26 jul 2022 om 9:37 Eten was lekker, netjes verpakt. Groenten hadden nét wat langer gegaard mogen worden van mij. Aardige bezorger. Bezorging duurde wel ruim een uur.
23 jul 2022 om 20:22 Heerlijke gado gado salade met alleen maar verse producten. Ontzettend genoten. En de chocolademousse was een heerlijke afsluiting!
11 jul 2022 om 21:22 Wij hadden een sweety beety en een middle east salade met een chia passievrucht toetje na. Het was Fantastisch: Fris, goede kwaliteit, heerlijk vers en smaakvol. De bezorger was vriendelijk en kwam op een elektrische fiets naar ver buiten Arnhem.
10 jul 2022 om 19:35 Groenten waren niet gaar, daardoor een stuk minder lekker, jammer.